Cégünkről

Társaságunk 1989-ben alakult Alakulásunk óta a Toner Kft  jelen van a magyarországi irodatechnika piacon, amely idő alatt sikerült kitűnő pozíciót elérni, és egy stabil, megbízható céggé válni. A jó partneri kapcsolatoknak köszönhetően Magyarország egyik legnagyobb Canon alkatrész és kellékbázisa áll az ügyfelek rendelkezésére.
1996-tól folyamatosan részt veszünk közbeszerzési pályázatokon, melyeken több ajánlatunk is eredményes volt.
Eredményes szolgáltatást nyújtunk a digitális fekete-fehér, valamint színes másológépek, lézernyomtatók bérbeadásával, amely megkíméli partnereinket a beruházás és készletezés óriási költségeitől.  

Egyre nagyobb teret hódít a digitális másológépek piaca, amelynek folyamatos és nagyléptékű fejlesztésében a Canon cég a világon élenjáró szerepet játszik. Az újabb technika magyarországi forgalmazásában, ezt megelőző szakmai előkészítésben, tanácsadásban, cégünk, tevékenyen és folyamatosan részt vállal.

Üzletpolitikánk lényege az udvarias, gyors, pontos, szakszerű kiszolgálás. Az értékesítéssel nem ér véget a kapcsolatunk az ügyfeleinkkel, további folyamatos támogatást biztosítunk

kellékellátás,  szervízellátás,  szaktanácsadás,  bérbeadás,  üzemeltetés, karbantartás .

Másolástechnikában a szerviz kulcsszerepet játszik, a másológépeket, nyomtatókat, faxokat nem elég értékesíteni a folyamatos működést is biztosítani kell. Szervizünk Canon másológépek, valamint annak kompatíbilis berendezéseivel (lézer nyomtatók, telefax készülékek, DMS irodai szkennerek, LFP nagyformátumú nyomtatók)  szervizelését magas színvonalon látja el az ország egész területén garanciaidőn belül és garancia után. Szakembereink a Canon budapesti oktatási központjaiban rendszeres továbbképzéseken  vesznek részt, hogy munkájukat minél tökéletesebben végezzék ügyfeleink teljes megelégedésére.
A vidéki szervizpartnereinkkel, viszonteladóinkkal kialakított jó és tartós együttműködésnek köszönhetően együttesen kb. 32 fő szerviztechnikus és szervizmérnök állománnyal az ország teljes területét  képesek vagyunk szerviz tekintetében ellátni.

A digitális CLC színes másológépek, digitális fekete-fehér  ( iR, iRA, iRAC) sorozatú másológépek, lézer nyomtatók, telefax készülékek, nagyformátumú nyomtatók és irodai gyors szkennerek mindenre kiterjedő javítását, karbantartását, üzemeltetését valamint bérbeadását helyszínen vállaljuk. Az üzemeltetéshez és javításhoz szükséges kellékeket, illetve alkatrészeket a közvetlen gyári importnak köszönhetően kedvező áron, javarészt raktárról tudjuk biztosítani. Eseti javítás és karbantartás, átalánydíjas, bérleti valamint teljes körű szervizszerződéseket kínálunk ügyfeleink igényei szerint.

A Toner kft másológép, nyomtatók, telefax készülékek, szkennerek, kis teljesítményű hordozható gépektől az évi több millió másolat elkészítésére alkalmas csúcsminőségű, valamint a legújabb digitális Canon irodai berendezéseket megtalálja.

Szervizünk a kívánt helyre kiszállítja, és üzembe helyezi a vásárolt berendezéseket, utána pedig biztosítja a folyamatos működést üzemeltetést. Ügyfeleink igénye esetén természetesen nem csak értékesítünk másológépeket, hanem bérbe is adunk költségkímélő megoldásként. Visszavásárolt  beszámított felújított berendezéseket kínálunk gyári garanciával az eredeti árnál 40-60%-kal olcsóbban. Így lényegesen kisebb befektetéssel lehet nagy teljesítményű másológépet vásárolni.
Az általunk üzemeltetett Canon irodai berendezéseket üzemeltetetési szerződés keretén belül örök garanciát biztosítunk ügyfeleink részére. A Toner kft egyéb irodai kiegészítő berendezésekkel is foglalkozik az ügyfeleink teljesebb kiszolgálása érdekében. A Dale kötési rendszer segítségével esztétikusan tudja kiadványait bekötni, összespirálozni, fedőlapokkal ellátni. A bizalmas dokumentumok megfelelő megsemmisítése igen fontos feladat.

A Toner kft költségkímélő megoldásként HP, illetve Canon lézernyomtatókhoz, valamint Canon másolókhoz kínál felújított festékkazettákat. Természetesen ügyfeleink igénye esetén gyári, eredeti festékkazettákat is szállítunk.
A Toner Kft. megalakulása óta végzi Magyarországon a lézernyomtatók kazettáinak a teljeskörű felújítását, a Canon és azzal kompatibilis típusoknál. Ennek a tevékenységnek az egyedülállósága, hogy ezeket a kazettákat valóban felújítjuk , amely az összes kopó alkatrésznek a cseréjével egyidejűleg a fényérzékeny henger és a festék cseréjét is jelenti. A felújított kazetták ára min.50%-os megtakarítást jelent a felhasználónak.
A felújításra a Toner Kft. mindenkor garanciát ad, szemben az eredeti kazettákkal, amelyekre a gyártómű nem ad garanciát!

Ajándékbróker.hu

ajandekbroker